kampanyaa

16 Şubat 2013 Cumartesi

http://puchilovesfashion.blogspot.com/2013/02/bir-ozur-ve-cekilis.html


Bir Özür Ve Çekiliş

Merhaba sevgili okuyucularım tabi bu uzuun aradan sonra hala kaldıysa..

 Öncelikle sizlerden özür dilemek istiyorum çok uzun zamandan beri blogla ilgilenemedim yazılar tekrar gelmeye başlayacak ama önce kendimi sizlere affettirmek için bi çekiliş yapmaya karar verdim :)

 Çekiliş konusu için baya kafa patlattım ve sonunda en sevdiğim 3 rujdan birer tane alarak çekilişte onları vermeye karar verdim en azından benim gerçekten sevdiğim ve kullandığım bişey size gitmiş olacak.. Üçünün rengi zaten birbirine oldukça yakın, bu sezonun moda rengi bordonun tonları diyebilirim. Burberry Sepia Pink daha pembemsi ve açık bir bordo tonu, Burberry Rosewood  ise daha kahvemsi ve hafif sedef yapılı...Diğeri de Chanel' in mat ruj serisinden 34 numara La Raffinee; Sepia Pink' e benzer ama daha koyu bir bordo ve mat yapıda bir ruj. 








  Rujları bugün aldım ve biran önce çekilişi başlatmak istediğim için şuan da fotoğraf makinem tamirde olmasına rağmen telefonumla çekerek koyuyorum fotoğrafları o yüzden berbat fotoğraf kalitesi için kusura bakmayın. Kutularından çıkarıp foto çekmememin sebebi de bana ait olmayan bişeyi açarak son kullanma tarihini başlatmak istemedim malum rujların son kullanma tarihleri kapağını açış tarihinden itibaren 18 ayoluyor genelde ki buda çok uzun bi süre değil.. Renklerini burada gösteremediğim için google görsellerden bakmanızı rica ediyorum eğer bu rujları bilmiyorsanız.Çünkü her ruj bir kişiye gidecek ve hangi ruju istediğinizi bilmem gerekiyor.

  Eskiden yaptığım çekilişte çok sorun yaşamış ve adaletli bi çekiliş yapmak için çok kafa patlatmıştım hatırlarsanız çekilişin sonlanması için verdiğim süre biraz sarkmıştı. Bununda sebebi facebook profilleri kapalı olanların facebookunda paylaşılanları göremememdi ama bunu kendi düşüncesizliğim olarak aldım ve facebook linki paylaşanlarınkini de geçerli saydım. Fakat busefer akıllanmış bi blogger olarak çekiliş kurallarında değişiklik yapıp basitleştireceğim :)

  Lafı çok uzattığımı biliyorum ama şunu söylemek isterim kimse saf değil yani eğer buraya 2 tane kural yazıyosam ve bunlar çekilişe katılmak için şart diyosam ve bir sürü insan da 5 dakika ayırıp bu kuralları yerine getiriyolarsa kusura bakmayın da getirmeyenlerinkini saymam yani..Kimsenin hakkını yemem öncelikle bunu söylemek istiyorum. Bu nedenle de kuralları yerine getirmeyecekseniz boşuna mail adresinizi yazmayın kesinlikle saymayacağım.

 Bu yüzden busefer facebookta paylaşımı kaldırıyorum. Yani çekilişe katılmak ve bu 3 rujdan birini kazanmak için yapmanız gerekenler sadece şunlar;

1. Tabiki bloğumun takipçisi olmanız.Bilmeyenler için sitenin sağında yer alan İzleyciler yazısının altındaki Bu Siteye Katılın butonundan yapabilirsiniz..

2. Her ruj 1 kişiye gidecek yani çekilişi toplam 3 kişi kazanacak.Her ruj için ayrı çekiliş yapacağım oyüzden bu yazının altına yazacağınız yorumda öncelikle rujlardan hangisini istediğinizi ( rujları bilmeyenler google görsellerden rujların rengine bakın ona göre istediğinizi yazın ki bi yanlışlık olmasın )  ve sonra size ulaşabileceğim aktif olarak kullandığınız mail adresinizi yazmanız.

3. Bu çekilişi ve çekilişin linkini Bloğunuzda VE Twitterda duyurmanız ve duyurduğunuz bu postunuzun ve tweetinizin linklerini aşağıya yazmanız. Tweet linki almayı bilmeyenler için; tweetin üstüne tıklayıp detaylara girdiğinizde o tweet ayrıca bi sayfada açılacak ve o sayfanın linkini yorum olarak yazmanız gerekiyor. Lütfen buna dikkat edin çünkü yanlış link geldiğinde bunu diğerlerine haksızlık olmaması için sayamayacağım.

4. Son olarak da twitter paylaşımlarını kolay denetlemem, yorum sayılarıyla twit sayılarının örtüşmesi ve birden fazla yapılan çekilişlerin farkedilmesi için beni twitterda çekiliş süresince takip etmenizi rica edeceğim. Kendi twitter hesabımdır dediğim gibi sadece sayısal kontrol için bunu talep ediyorum çekiliş sonra erdikten sonra takibi bırakabilirsiniz.
Twitter hesabım : twitter.com/Cnsugunes

5.Çekilişe sadece 1 kere katılma yani 1 yorum hakkınız var o yüzden yorumu eksik yada yanlış yazdığınız takdirde silerek yaniden yazın, ek yorum olarak alta yazmayın lütfen onları dikkate almayacağım.

6. Çekiliş 31 Mart 2013' te sona erecek ve 1 Nisan olarak görülen yorumlar sayılmayacaktır. Çekiliş sonucunu bloğumdan duyurulacağım ve kazananlar onlara attıgım maile 3 gün içinde dönmediği takdirde üzülerek çekilişi yenileneceğim bu nedenle maillerinizi geçerli olarak yazmanız ve kontrol etmeniz önemli.

7.Son olarak ürünler tarafımca bugün alınmış ve kutuları dahi açılmamıştır çekilişlerde kullanılmış ürünlerin verildiğini görüp dehşete düştüğüm için bunu ayrıca belirtmek istedim.

Çok gibi görünse de aslında kurallar basit ve çekilişlere yabancı değilseniz sıkıntı çekmeyeceğinizi düşünüyorum.Kafanıza takılan bi soru olursa puchilovesfashion@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Hepinize bol şanslar umarım bu sefer şans size güler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder