kampanyaa

1 Şubat 2013 Cuma

http://www.kaliteyitaniyalim.com-K-Olive


K-Olive

Merhaba değerli okuyucularım,

Sağlıklı ürünleri sizlere tanıtmaya, bu ürünlerin firmaları ile sizleri buluşturmaya devam ediyoruz. Bugün tanıyacağım K-Olive firması zeytin ve zeytinyağı ürünleri ile ilgili tescilli ticari bir marka.


Firmamızın ürün gruplarına yakından  bakacak olursak:
Naturel Sızma Zeytinyağı
Naturel Sızma ZEYTİN SÜTÜ
Yeşil Çizik Zeytin
Siyah Sele Zeytin



% 100 Doğal Zeytin Yaprağı Çayı… 

İçerdiği fenolik bileşenler sayesinde zeytin yaprağı çayı, doğal antioksidan ve antibiyotik özellikleri taşır. Bu fenolik bileşenlerden “oleuropein”, antibiyotiklere karşı direnç kazanmış mikroorganizmalar üzerinde etkili olması nedeniyle çok değerlidir.

Zeytin yaprağı çayı doğal yolla bağışıklık sistemini güçlendirmeye, hormonal dengeyi korumaya, yaşlanmayı geciktirmeye yardımcıdır. Doğadan gelen bu sağlık iksirinin tansiyon ve yüksek kan şekeri üzerinde olumlu etkileri vardır. 

Yumuşak ve aromatik lezzetli zeytin yaprağı çayına ince bir dilim limon veya şeker ekleyerek ya da onu diğer bitkisel çaylarla karıştırarak değişik lezzetler elde edebilirsiniz.


Şimdi bu lezzeti evlerinize taşıyoruz. 1 okuyucumuza görselde ki yağ hediyemiz olacak.



Kampanya Şartlarımız:

*Fan sayfasını beğenin-paylaşın: Fan Sayfası

Kampanyamızı sosyal ağlarda duyurun.

Bloğunuzda duyurursanız +1 hakkınız daha olacaktır. Bloğunuza mutlaka ana sayfa linkimizi de ekleyin.(http://www.kaliteyitaniyalim.com/) Yorumlara blog linkinizi bırakmayı unutmayın.

Kampanyamız 13 Şubatta sona erecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder