kampanyaa

6 Şubat 2013 Çarşamba

http://www.kaliteyitaniyalim.com-yenimiyeni


Yenimiyeni Kalitesi Pink BA İşbirliği İle Sizlerle Buluşuyor

Merhaba değerli okuyucularım,

Sevgililer günü yaklaştı. Eminim hediyenizin gerçekten seveceğiniz bir şeyler olmasını istersiniz. Biz bu açıdan sizlerin ve beylerin yardımına koşuyoruz. Bugün size tanıtacağımız birbirinden güzel iki sitemiz var. İkisi de konsept olarak bayanların dünyasını yansıtan, elit ürünleri ile sizlere hitap edecek kaliteli siteler. Eminim kendiniz için seveceğiniz bir çok hediyeyi sitelerimiz de bulabilmeniz mümkün olacak. Sizlere Yenimiyeni sitesi ve Pink BA  blogunu tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz.

 


Yenimiyeni.com

Alışveriş tutkunları vakit kaybetmeden kocaman indirimlerimizden yararlanabilirler ... 
Alışverişte Aşkın adını Yenimiyeni koymuşlar...
Yenimiyeni, Florya’da TMR Plaza’da faaliyete başlamış olup, 6000 metrekarelik bir alanda, 5000 metrekarelik bir depoyla hizmete girmiştir. Vizyonları ortak olan yenimiyeni ekibi aldığı özel eğitimler sonucunda sektördeki en genç ve en başarılı kadroyu bünyesinde bulundurmaktadır. 5 fotoğraf stüdyosu ile hizmet veren Yenimiyeni, dünyadaki trendleri ve talepleri doğru analiz ederek, en yeni, en parlak, en kullanışlı ve en renkli alışveriş sitesi olma hedefine emin adımlarla ilerlemektedir.
yenimiyeni bir TMR Şirketler Grubu iştirakidir.


Pembeheryerde.com

Pembe aşığı olan bir moda insanının dünyayı pembe görmesi üzerine yarattığı bir blog. Bu blogta pembe olmayan hiçbir şeye yer yok… Kendine has bir blog Pink by BA… www.pembeheryerde.comadresinden pembe ve moda olan her şeye ulaşabileceksiniz. Pembe olan ve sevdiğiniz her şeyi de bu blogta yayınlanması için pink@rcaturkey.com adresine mail atabilirsiniz… Blogun yaratıcısını da çok yakından tanıdığınızı düşünüyoruz: Bengü Arslan… Moda&Stil dünyasının aranan ismi… 
Herkese pembenin her tonunda bir dünya diliyoruz.



Bu kaliteyi sizlerede göstermek isteyen Yenimiyeni firmamızın sizlere hediyeleri olacak. Bir okuyucumuza oldukça hoş bir elbise hediyemiz, ikinci okuyucumuza bu senenin modası kalpli gömlek armağanımız var.

     

 

 


Kampanya Şartarımız:

* Pink by BA Facebook sayfasını beğenmek: www.facebook.com/pembeheryerde
* Moda Her Yerde Facebook sayfasını beğenmek: www.facebook.com/modaheryerdecom
yenimiyeni.com Facebook sayfasını beğenme: .www.facebook.com/yenimiyeni
* Eğer twitterınız varsa Pink by BA twitter sayfasını takip etmek: www.twitter.com/benguarslan
www.yenimiyeni.com 'a üye olmak (sahte hesapla üyelikler, çekiliş dışı bırakılacaktır.) 

Kampanyamızı sosyal ağlarda duyurun.
Bloğunuzda duyurursanız +1 hakkınız daha olacaktır. Bloğunuza mutlaka ana sayfa linkimizi de ekleyin.(http://www.kaliteyitaniyalim.com/) Yorumlara blog linkinizi bırakmayı unutmayın.
Kampanyamız 20 Şubatta sona erecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder