kampanyaa

7 Şubat 2013 Perşembe

maxkitap.com-http://www.kelimelerbenim.com/2013/02/kelimeler-benim-besinci-yil-cekilisi.html


KelimelerBenim.com 5. yılında 5 takipçisine kitap hediye ediyor!

Selam güzel insanlar. Ben bu blogu 2008 yılında yani bundan beş yıl önce kurdum. O günden bu yana geçen zamanda benim üslûbum da üzerine yazdığım şeyler de değişti. Geçenlerde fark ettim, beş sene geçmiş. Hani millet olarak küsüratı sevmeyiz, beş'in on'un katlarına bayılırız ya, ben de hemen bunu değerlendirmeliyim diye düşündüm. Adı havalı sonuçta. Birinci yıl, ikinci yıl gibi tırt değil. Beş bu, boru mu?

Sonuç olarak bir çekiliş düzenlemeye karar verdim. Adı Kelimeler Benim olan bir blog ne hediye etse güzel olurdu? Kelime oyunlarını sevdiğimden ve simetriye hasta olduğumdan beşinci yılda beş kitap hediye etmeyi uygun gördüm. Gönül isterdi ki ayfon hediye edeyim, gönül isterdi ki beş yıldızlı otelde çift kişilik tatil hediye edeyim. Ama biz de parayı fotokopiyle çoğaltmıyoruz güzel kardeşim. 

Bir çekiliş düzenleyeceğiz. Aşağıdaki şartları sağlayan kişiler arasında yapacağımız çekiliş sonucunda 5 kişiye MaxKitap.com sitesinden istedikleri herhangi bir kitabı¹ kargo ücreti de bize ait olmak üzere hediye edeceğiz. Laf salatası yapmadan olaya girelim.

Katılım süreci 15 gün sürecek, 20 Şubat 2013 tarihinde sona erecek ve random.orgüzerinden yapılacak çekilişin sonuçları 21 Şubat 2013 Perşembe günü bu yazıya ek olarak ilan edilecektir.

Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler:

  • Öncelikle Twitter üzerinden @KelimelerBenim ve @MaxKitap hesaplarını takip etmelisiniz. Hemen takip etmek için şu düğmeleri kullanabilirsiniz:
  •  

  • Aşağıdaki metni Twitter hesabınızda aynı şekilde (metin üzerinde değişiklik yapmadan) paylaşmalısınız. Böylece (1) çekiliş hakkı kazanmış olacaksınız.
  • KelimelerBenim.com 5. yılında MaxKitap.com sponsorluğunda beş takipçisine istediği bir kitabı hediye ediyor! bit.ly/KB5ck

  • Bunun dışında her sosyal medya paylaşımınızda ekstra bir çekiliş hakkı kazanırsınız.
  • Facebook, Friendfeed, Google+ gibi sosyal paylaşım sitelerinde çekiliş duyurusunu çekiliş sayfasının linki ile birlikte paylaşmanız veya herhangi bir forumda bu çekilişle ilgili bir konu açmanız sizeekstra (1) çekiliş hakkı kazandıracaktır. Örnek olarak üç farklı mecrada paylaşım size ekstra (3) çekiliş hakkı kazandırır.

  • Siteniz veya blogunuzda paylaşım size ekstra (3) çekiliş hakkı daha kazandırır!
  • Blogunuzda çekilişin duyurusunu yaparken çekiliş sayfasının linkinipaylaşmalısınız ve blog yazınızın başlığında mutlaka maxkitap.comkelimesi geçmelidir.

  • Çekilişe katılımınızın geçerli sayılması için dikkat edin!
  • Yukarıda verilen Twitter hesaplarını takip edip, sosyal medyada ve varsa blogunuzda gerekli paylaşımları yaptıktan sonra, paylaşımlarınızın linklerini ve Twitter kullanıcı adınızı aşağıya yorum olarak yazmanız gerekmektedir.

  • Gerekli şartları sağlamış olsanız bile yorum formundan paylaşımlarınızı bildirmediğiniz takdirde katılımınız geçersiz sayılacaktır. Bunun dışında paylaşımları herkes tarafından görülemeyen (kilitli) hesaplardan yapılan paylaşımlar da geçersiz sayılır.

  • Paylaşım linklerinizin herkes tarafından görülmesini istemiyorsanız tüm paylaşım bilgilerinizle birlikte Twitter kullanıcı adınızı cekilis@kelimelerbenim.com adresine gönderebilirsiniz.

  • Kazananlar sponsor kitap sitesinde bulunan herhangi bir kitabı seçebilecek olup kitap başına üst sınır 20 TL olarak belirlenmiştir. Ayrıca kazananlar herhangi bir kargo ya da gönderim ücreti ödemeyecektir.

  • Çekiliş sonucunda (5) asil ve (5) yedek kazanan belirlenecek, asil kazananlardan 1 hafta boyunca dönüş alınamaması durumunda şans sırasıyla yedek talihlilere geçecektir.

Bol şanslar güzel insanlar! ☺

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder