kampanyaa

29 Ocak 2013 Salı

çekiliş


Hayal Köşesi

Merhaba değerli okuyucularım,

Sizlere tanıtmak istediğim firma adı gibi aklınıza gelebilecek, hayal ettiğiniz hatta hayallerinizin ötesinde ki büyük ve küçük oyuncaklarını satan bir web sitesi: Hayal Köşesi

Hayal Köşesi sitesi zengin bir ürün kategorisine sahip. Sadece oyuncak değil, parti malzemeleri, kostümler, puzzlelar, kutu ve aile oyunları sizleri bekleyen ürünlerden sadece bir kısmı. Hem kız hem erkek çocuklar için oldukça fazla ürün seçeneği var. Oyuncaklar tesadüf seçilmiş değil, zeka geliştiren, kullanışlı ve uzun ömürlü seçimler. Çocuklar için bunca çeşit düşünülmüşken büyükleri ihmal etmek olmazdı. Yetişkinler için de bir çok kategori mevcut. Anne&Bebek köşesi chicco ürünleri ile ön planda olurken Dekarosyon köşesi zevkli seçimlerle hanımlara hitap ediyor. Hobi model köşesi ise model araç tutkunları için birebir. Tüm bu alışverişleri yaparken yararlanabileceğiniz kampanyalar da var. 25 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese 20 TL değerinde Play Maix 'xm' hediye.




Kargo konusuna gelince 75 tl ve üzerinde kargo ücreti ödemiyorsunuz böylece birbirinden güzel modellere, hem hediyeleri ile hem de kargo ücreti ödemeden sahip olabilirsiniz.

 

Firmamızın siz okuyucularımıza da hediyesi olacak. 20 KİŞİYE Playmais small hediye. Kargo ücretsizdir.


Kampanya Şartlarımız:

*Siteye üye olun: Üye ol Bir ürüne yorum yazın.
*Fun sayfasını beğenin - paylaşın: Fun sayfası (Lütfen firmanın sayfasına beğendim paylaştım yazmayın yorumlar sadece buraya yazılmalı)
*Eğer twitter hesabınız varsa izlemeye alın: Twitter

Hangi ürüne yorum yazdığınızı lütfen linkle beraber aşağıda ki yorum kısmımıza belirtin.

Kampanyamızı sosyal ağlarda duyurun.

Bloğunuzda duyurursanız +1 hakkınız daha olacaktır. Yorumlara blog linkinizi bırakmayı unutmayın.

Kampanyamız 30 Ocakta sona erecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder