kampanyaa

29 Ocak 2013 Salı

Modakoku


Modakoku

Merhaba değerli okuyucularım,

Türkiye’nin online kozmetik mağazası olan, dünyaca ünlü kozmetik markalarını kullanıcılarına sunan güvenilir alışveriş sitesi Modakoku firmasını sizlere tanıtmak istiyoruz. Modakoku firması adını taşıyan, vazgeçilmez moda kokuları %100 orjinallik garantisi ile sizlere sunan bir alışveriş sitesi. Üstelik ücretsiz iade garantisi de mevcut.


Firmamızı yakından tanıyalım:

Ürünlerimizin tamamı orijinal olup, Türkiye’nin en büyük ithalatçı firmaları tarafından tedarik edilmekte ve faturaları ile tarafınıza ulaştırılmaktadır.
Modakoku, Türkiye’de kozmetik ve parfümde iade garantisi, ücretsiz kargo, telefon desteği ile müşteri hizmetleri sağlar. Siparişleriniz 24 saat içerisinde kargoya verilir ve ortalama 72 saat içerisinde ürünlerinizin teslimatı sağlanır.

         
Ücretsiz Kargo
Modakoku’dan alışveriş yapanlar kargo ücreti ödemez!
Hızlı Teslimat
Modakoku’dan alışveriş yapanlar günlerce kargo beklemez. Ürünler 24 saat içinde kargoya verilir.
İade
Modakoku’dan aldığınız ürünleri, ambalajlarını açmadan ücretsiz olarak iade edebilirsiniz.
İletişim
Modakoku, kullanıcılarına 7/24 müşteri desteği sunar. modakoku’ya info@modakoku.com mail adresi ile ya da 0530 875 99 11 numaralı telefondan 7/24 ulaşabilirsiniz.


Görüş ve Öneriler
Müşteri memnuniyetini temel alan çalışma prensibimiz ile hizmet veriyoruz.

Firmamızın siz okuyucularımıza hediyeleri de olacak. Garnier göz altı koruyucusu, tırnak törpüsü, tırnak parlatıcısı, tırnak kalemi ve   tester parfüm armağanımız var.

Kampanya Şartlarımız:

*Siteye üye olun: Üye Ol
*Fan sayfasını beğenin: Fan Sayfası
*Eğer twitter hesabınız varsa izlemeye alın: Twitter

Kampanyamızı sosyal ağlarda duyurun.

Bloğunuzda duyurursanız +1 hakkınız daha olacaktır. Bloğunuza mutlaka ana sayfa linkimizi de ekleyin.(http://www.kaliteyitaniyalim.com/) Yorumlara blog linkinizi bırakmayı unutmayın.

Kampanyamız 31 Ocakta sona erecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder