kampanyaa

29 Ocak 2013 Salı

güzel bir kampanya


Maharetli Eller

Merhaba değerli okuyucularım,

Bugün tanıtıcağımız sayfamıza eminim bütün bayanlar bayılacaktır. Bayanlar olarak hem el emeğini seviyoruz, hem de hayat boyu zevkle kullanacağımız ürünleri tercih ediyoruz. Sayfamız Maharetli Eller, bize bu ürünleri şıklıkla birleştirip sunuyor.


Maharetli Eller, adını taşıyan bir sayfa. Oldukça maharetli ellerden çıkan ürünler mutfağınızın her köşesini süslüyor. Sayfada yapılan onlarca ürün var. Üstelik bu ürünler sizin isminizi özel, istediğiniz renkler de yapılıyor. Fikirler, istekler sizden çıkıyor, mutfağınızı güzelleştirmek Maharetli ellere kalıyor. Sayfada ki ürün gruplarına yakından bakacak olursak;

Perdeler;

 

Masa Örtüsü-Runer;

 

Peçete Takımları - Peçetelik;

 

Tüm Setler;

  

Ve Tabiki Bayanların En Vazgeçilmezi Mutfak Önlükleri - Kepler - Eldivenler;

 

Resimleri görünce bu ellerin ne kadar maharetli olduğunu siz de farketmişsinizdir. Üstelik fiyatlar mağazaların neredeyse yarısı kadar. Bu kadar el emeği, özel ürünler internet sitelerinden bile çok daha uygun fiyata sayfada kapıda ödeme sistemi ile satılmakta. Ayrıca sayfada oda takımları, pike takımları ve çarşaf takımlarını da bulabilmeniz mümkün.

Size bu güzellikleri yakından göstermek istiyoruz. Bir okuyucumuza Maharetli Eller sayfasından ismine özel mutfak önlüğü hediye.


Kampanya şartımızsa oldukça basit:

*Maharetli Eller fan sayfasını beğenin 1 arkadaşınızın da beğenmesini sağlayın: Fan sayfası
Hangi arkadaşınızın beğendiğini aşağıda ki yorum kısmımıza isim olarak bırakın. Örnek yorum:
Fun sayfasını beğendim, Seda Akman isminin beğenmesini sağladım.

(Sayfayı beğenen arkadaşınız da birine beğendirip buraya yorum yazarsa çekilişe hak kazanabilir.)

Kampanyamızı sosyal ağlarda duyurun.

Blogunuzda duyurursanız +1 hakkınız daha olacaktır. Blogunuza mutlaka ana sayfa linkimizi de ekleyin.(http://www.kaliteyitaniyalim.com/) Yorumlara blog linkinizi bırakmayı unutmayın.

Kampanyamız 30 Ocakta sona erecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder