kampanyaa

25 Ocak 2013 Cuma

Mamontenka ve Kermit'ten Hediyeler


Mamontenka ve Kermit'ten Hediyeler

Kermit ve Mamontenka kafa kafaya verdik ve ne yapsak derken sevgililer gününe sayılı günler kala 5 takipçiyi hepimizin çok sevdiği bir marka ile şımartalım dedik : ) Kozmetikmarkalar.com ise bize sponsor oldu ve çook cömert davrandı. Kazananlara tam 176 TL lik hediyeler gönderecek! Üstelik çekilişe blogu olan olmayan herkes katılabilecek.

5 ayrı kişiye aşağıda belirtilen hediyeleri göndereceğiz ve bu hediyelerden ikisini blog paylaşımı yapanlar kazanacak. 7 Şubat'da çekilişimiz sonlanacak : )

    29.5 TL değerinde Onarıcı Besleyici ve Koruyucu El ve Tırnak Bakım Kremi
    İncelemek için tıklayın

    65 TL Değerinde Nuxe Huile Prodigieuse Bakım Yağı 30 ml

    18.5 TL Değerinde Nemlendirici ve Koruyucu Stick Dudak Kremi

    33 TL Değerinde Nuxe Paris Eau Demaquillante Micellaire Aux 3 Roses 100ml (Temizleme Suyu)

    33 TL Değerinde Nuxe Gül Yaprağı Yüz Temizleme Köpüğü 50 ml


    Şartlarımıza geçmeden sponsorumuzu bilmeyenlere tanıtalım:2010 yılından beri faaliyet gösterenKozmetikmarkalar.com bir OnlineEczanem.com kuruluşudur . Tüm sorularınıza yanıt alabileceğiniz müşteri yetkilisi ve güvenlik alt yapısı sağlam&kaliteli bir alışveriş platformu. Online dünyanın normlarını iyi etüd etmiş&bünyesine katmış bir alışveriş sitesi…

    Sıkça güncellenen fırsat kampanyaları ile bizlere ekonomik ve cazip teklifler sunmaktalar. Ve hal böyle olunca sitede bizim de çok sevdiğimiz kaliteli dermokozmetik ürünlerinin başında gelen markalardan NUXE kampanyası dikkatimizi çekti ve hediyelerimizi buradan seçtik.

    Kozmetikmarkalar.com Nuxe ürünlerinde %20 indirim kampanyasıyla yetinmemiş 2 ürün alımına şık bir paketle beraber yine sevilen Nuxe bal özlü el bakım kremini hediye olarak sizlere gönderiyor. Bu şık jesti kaçırmayın deriz.. İndirime ulaşmak için şuradan buyrun ;)


    Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler: 


    Artı hak kazanmak için yapmanız gerekenler: 
    • Kozmetikmarka'yı Twitter'dan takibe almak ve çekilişi bir sloganla Twitter'da paylaşmak (+1 Hak)
      NOT: #kozmetikmarka hashtagıyla birlikte
    • Kozmetikmarka'yı Facebook'dan beğenmek ve çekilişi bir sloganla Facebook'da paylaşmak (+1 Hak)
    • Çekilişi özgün başlıkla ve sloganla ve fotoğrafla blog sayfanızda tanıtmak (+2 hak ve ek 2 ürün kazanma şansı)
    NOT: Eğer izlemeye alırken hatayla karşılaşırsanız, isminizi yazmanız gereken yere hatayı yazabilirsiniz çünkü Friend Connect'de ara sıra izleme sorunları yaşanıyor. Ayrıca izlemeye aldım diye isim yazıp izlemeye almayan bir sürü katılımcı var, ne yazık ki onları elemek mecburiyetinde kalıyoruz.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder