kampanyaa

29 Ocak 2013 Salı

http://www.kaliteyitaniyalim.com-Markozi


Markozi İle Seçkin Markalar Bir Arada

Merhaba değerli okuyucularım,

Seçkin markaları tercih eden elit firmalarımızı tanıtmaya devam ediyoruz. Bu firmalardan biri de kişisel bakım, kozmetik ve sağlık ürünlerine tek bir çatı altında özel indirimlerle ulaşmak isteyen tüketicilerin talepleri sonucu oluşan Markozi sitesi.


Markazi sitesinde onlarca seçkin markayı bir arada bulabilmeniz mümkün. 


Sitede 4 ana kategori ve diğer yan kategoriler mevcut. Ana kategorilere bakacak olursak;

Kadın:

Erkek:

Bebek:

Bakım:

Vichy, Murad, La Roche Posay, Avene, Chicco ve daha birçok markayı bir araya getiren Markozi, temsilciliğini yaptığı dünyaca ünlü markaların ürünlerini sizlere bir arada ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyor.  İnternette alışveriş hizmeti vermek için gerekli tüm güvenlik gereksinimlerini azami düzeyde sağlayan Markozi, Ücretsiz Kargo ve Jet Gönderi seçenekleriyle de büyük takdir topladı. Siparişleri göndermekte kullanılan kargo ambalajları; siparişi verilen ürünleri sağlıklı, temiz bir şekilde sahibine ulaştırmak için özel olarak tasarlandı. 


Markozi deposunda özelliklerine göre ayrı alanlardaki son derece sağlıklı ortamlarda muhafaza edilen ürünler kesintisiz müşteri memnuniyeti anlayışının bir parçası olarak gelişmiş stok takip programlarıyla sürekli kontrol altında tutulmakta.
Sürekli artan müşteri hizmetleri kadrosu, web sitesi ziyaretçilerine ve müşterilerine kozmetik ve kişisel bakım ile ilgili tüm konular yanında sipariş süreçlerinde de baştan sona danışmanlık ediyor. Markozi'nin müşteri hizmetleri alanındaki uzman personeli, kişisel bakımına özen gösteren kozmetik kullanıcılarına daha fazla yardımcı olabilmek için sürekli ürün ve hizmet içi eğitimlerden geçiriliyor.

Markozi ile keyifli alışverişler!

Firmamızın sizlere hediyeside olacak  2 okuyucumuza La Roche Posay Tolerıane Ultra Krem hediye.


Kampanya Şartlarımız:

*Siteye üye olun: Üye Ol Beğendiğiniz bir ürünü sitedeki butonlarile  facebook-twitter varsa pinterestte paylaşın.
*Fan sayfasını beğenin: Fan Sayfası
*Profili ekleyin: Profil
*Eğer twitter hesabınız varsa izlemeye alın: Twitter

Kampanyamızı sosyal ağlarda duyurun.

Bloğunuzda duyurursanız +1 hakkınız daha olacaktır. Bloğunuza mutlaka ana sayfa linkimizi de ekleyin.(http://www.kaliteyitaniyalim.com/) Yorumlara blog linkinizi bırakmayı unutmayın.

Kampanyamız 8 Şubatta sona erecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder