kampanyaa

29 Ocak 2013 Salı

http://www.kaliteyitaniyalim.com-iz dükkanı


İz Dükkanı İle İz Bırakın

Merhaba değerli okuyucularım,

Sevgililer gününün yaklaştığı bu dönemde, sevdiklerinizi mutlu etmenin yolu İz Dükkanından geçiyor. Nasıl mı? Gelin firmamızı yakından tanıyalım.


izdukkani.com 2010 yılında tarzını belirt, kendini yansıt fikriyle kişiye özel ürünler üretmek amacıyla kurulmuştur. Bir fikirle başlayan yolculuğumuza, her hafta yeni ürünler yeni tasarımlar katılmaktadır. izdukkani.com SBM tanıtım ve dış ticaret bünyesinde, tüm baskı,ürün imalat ve ithalatını kendi bünyesinde yapmaktadır.


Üstelik farklı ürün grupları İz Dükkanında buluşuyor:


Kapıda nakit ya da kredi kartı ile ödeme yapabilmenizin yanı sıra 75 TL ve üzeri yapacağınız alışverişlerde kargo ücretsiz. Bu kalite için sizleri İz Dükkanına davet ediyoruz.


Firmamızın sizlere sevgililer günü için hediyesi de var. 1 okuyucumuza Canvas Tablo (40x30) hediye. Üstelik bu tabloya istediğiniz fotoğraf basılacak... Artık tabloda sevdikleriniz yer alacak.

Kampanya Şartlarımız:

*Siteye üye olun: Üye Ol
*Fan sayfasını beğenin: Fan Sayfası
*Eğer twitter hesabınız varsa izlemeye alın: Twitter

Kampanyamızı sosyal ağlarda duyurun.

Bloğunuzda duyurursanız +1 hakkınız daha olacaktır. Bloğunuza mutlaka ana sayfa linkimizi de ekleyin.(http://www.kaliteyitaniyalim.com/) Yorumlara blog linkinizi bırakmayı unutmayın.

Kampanyamız 9 Şubatta sona erecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder