kampanyaa

29 Ocak 2013 Salı

http://www.kaliteyitaniyalim.com-incim kurabiye


İncim Kurabiye İle Kendinizi Şımartın

Merhaba değerli okuyucularım,

Sevgililer gününe yaklaştıkça sizler için sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz kampanyalar yapmaya, sizleri özel firmalarla tanıştırmaya devam ediyoruz. Bugün tanıtmak istediğimiz sayfamız lezzetli kurabiyeleri ve hoş sunumları ile adından söz ettirecek olan İncim Kurabiye.


İncim Kurabiye sayfasının sahibi İnci hanım Okan Üniversitesi, aşçılık mezunu. Bu işin eğitimini alan bir usta olarak yaptığı kurabiyeler de hem tat hem de görüntüye oldukça önem veren İnci hanım 'Malzemenin kalitesi bizim için oldukça önemli, görüntü ve tat açısından iddalıyız' sözleri ile de kalitesini vurguluyor.

İncim Kurabiye sayfasında birbirinden renkli, göz alıcı kurabiyeler mevcut. Bu kurabiyeleri ister gündelik yaşamınızda isterseniz de özel günlerde tercih edebiliyorsunuz. Özel günler için 2 hafta öncesinden sipariş vermeniz yeterli oluyor.


Üstelik sevgililer gününe özel, sevgililerin kurabiyelerinin içine istenilen süpriz hediyede konulabiliyor. Sevgilinizi ve sevdiklerinizi şımartmanın yolu İncim Kurabiyeden geçiyor.


Hem büyüklerin hem de çocukların gözdesi olan İncim Kurabiyede ödeme şekilleri havale ve kredi kartı. Sizin rahatlığınız için her şey burada düşünülmüş size kalan bu lezzetin tadını çıkarmak.



Bu güzel görselleri paylaşıp sizi bu lezzetten mahrum bırakmak istemiyoruz. 1 okuyucumuza Sevgililer Günü konsepti nedeni ile 10 adet kalp kurabiye hediye.


Kampanya Şartlarımız:

*Fan sayfasını beğenin: Fan Sayfası
*Beğendiğiniz bir görseli paylaşın. Paylaştığınız görsel linkini lütfen aşağıya ekleyin.

Kampanyamızı sosyal ağlarda duyurun.

Bloğunuzda duyurursanız +1 hakkınız daha olacaktır. Bloğunuza mutlaka ana sayfa linkimizi de ekleyin.(http://www.kaliteyitaniyalim.com/) Yorumlara blog linkinizi bırakmayı unutmayın.

Kampanyamız 11 Şubatta sona erecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder