kampanyaa

29 Ocak 2013 Salı

http://www.kaliteyitaniyalim.com


Aişe Eşarp

Merhaba değerli okuyucularım,

Türban şıklığının vazgeçilmez markalarından Aişe Eşarp firmasını sizlere tanıtmak istiyorum. Aişe Eşarp; tesettürlü hanımlarımızın başörtülerini (türban) en  şık biçimde tasarlamak amacıyla kurulan bir firma.


Aişe Eşarbı benzerlerinden ayıran en önemli özelliği birbirinden şık modelleri. Firmamız özellikle Pratik şal konusunda onlarca renk ve model seçeneği ile oldukça iddialı. Pratik şalların yanısıra Abiye pratik şallarda özel günleriniz için uygun fiyatlarla sizleri bekliyor.



Firmamızı kendilerinden dinleyelim:

Firmamız ilk etapta kişiye özel çalışmak üzere kurulmuşken; gelen yoğun talepleri karşılamak için, profesyonel bir ekiple yola devam etme ve büyüme kararı almıştır.
Tesettürlü gelinlik, nişanlık, abiye kıyafetlerinizi en güzel tasarımlarla taçlandırmakta ve günlük hazır şal, hazır eşarp ve hazır türbanlarımızlada zerafetinizi tamamlamaktayız.
Ürünlerimiz formu bozulmadan defalarca kullanılmak üzere hazırlanmıştır.
Tasarımlarımızın fikir, üretim, tasarım gibi  her türlü hakları Türkiye Patent Enstitüsü tarafından  yasal olarak koruma altına alınmıştır. Kişiye özel tasarımlarda yapılmaktadır.



ARTIK MODA HAZIR EŞARP!  
Günlük pratik (hazır) şallarımızda 40-50 arası renk seçeneğimiz mevcuttur.

Firmamızın sizlere özel bir hediyesi var. Bir okuyucumuza ister Pratik şal isterse Abiye şal hediye.

Kampanya Şartlarımız:

*Fan sayfasını beğenin-paylaşın:Fan Sayfası
*Fan sayfasında bir adet ürün beğenin paylaşın.
NOT: KESİNLE FİRMANIN FAN SAYFASINA DUVARINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZMAYIN. LÜTFEN SADECE BURAYA YORUM BIRAKIN.

Kampanyamızı sosyal ağlarda duyurun.

Bloğunuzda duyurursanız +1 hakkınız daha olacaktır. Bloğunuza mutlaka ana sayfa linkimizi de ekleyin.(http://www.kaliteyitaniyalim.com/) Yorumlara blog linkinizi bırakmayı unutmayın.

Kampanyamız 12 Şubatta sona erecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder