kampanyaa

27 Ocak 2013 Pazar

Hugo Boss Parfüm ♥ Nivea BB Krem Hediye!!!


Hugo Boss Parfüm ♥ Nivea BB Krem Hediye!!!


Herkese yeniden merhaba dün sonlanan kampanyamın duyurusunda da dediğim gibi yeni bir hediye kampanyası ile karşınızdayım =)

Hediyeler:

1) Hugo Boss Orange Kadın Parfümü- 30 ml

   2) Nivea BB Cream - Medium to Dark - 50 ml 

***Yeni ve orjinal ürünlerdir. Kampanya 16 ŞUBAT 2013 de sonlanacak ve hediyeler 1 Kişiyegönderilecektir.Kargo ücreti her zaman ki gibi bana aittir.


Katılım için tek şartım: 

***Sağ sütunda yer alan '' Bu Siteye Katılın '' linkine tıkladıktan sonra açılan sayfayı onaylayıp izleyicim olmanız ve  herhangi bir sosyal paylaşım sitesinde link ile birlikte paylaşmanız  yeterli. (Blogları olanlar için şart değil** ama üstteki resimle birlikte  linki paylaşırlarsa çok çok mutlu olurum ) 

(Twitterda ve facebookta paylaşanlar lütfen, yorumları denetlerken, twitter ve facebook sayfalarınız görebilmem  açısından açık olursa memnun olurum, @makeUparfume  yi eklemeyi unutmayın)

***Tabi birde bu yazının altında yer alan yorum kısmına adınızı, varsa bloğunuzun ismini, duyuru linkinizi ve mail adresinizi yazmanızı rica ediyorum. 

Katılım için Zorunlu değil ama aşağıda yer alan makeuparfume sosyal paylaşım sayfalarını da sevabına beğenirseniz çok mutlu olurum =)

google +1 e tıklayabilirseniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder